Spirulina

Ia mempunyai fungsi detoksifikasi.

Fructus Swietenia Macrophylla

Ia mempunyai kesan rawatan yang ketara untuk diabetes, tekanan darah tinggi, penyakit alahan, gangguan endokrin, lain. Ia juga boleh menghilangkan keletihan, meningkatkan kekuatan fizikal, menyahtoksik, membaiki tisu, meningkatkan kadar konsep, menguatkan pepejal, mengaktifkan Sel, kecantikan glamor, mencegah penuaan, perut dan paru-paru yang kuat, mabuk dan perlindungan hati, memberi manfaat kepada darah dan menguatkan nadi, menguatkan kahak dan cirit-birit, membersihkan racun dan menyahtoksik, mengawal gula darah.

Centella

Ia adalah neurotonik yang meningkatkan daya ingatan dan mengurangkan keletihan mental. Ia juga boleh menurunkan tekanan darah dan merawat penyakit hati.

Cinnamon

Ia adalah rempah yang disukai ramai. Cinnamon mempunyai kesan melegakan kesakitan dan menggalakkan peredaran darah, menurunkan gula darah dan lipid darah.

Withania somnifera

Ia digunakan terutamanya untuk menyuburkan dan menguatkan badan, terutamanya dalam kes terlalu banyak kerja atau keletihan mental. Ia juga mempunyai fungsi menurunkan tekanan darah dan meningkatkan fungsi seksual.