RAWATAN RESDUNG TRADISIONAL

Tobib Lee adalah sebuah pusat rawatan resdung tradisional, khusus mempertingkatkan segala rawatan mengenai hidung dan segala produk penjagaan kesihatan 🍀Rawatan yang dipertingkatkan boleh menambahkan baik hidung dari kesakitkan seperti segi sensitiviti, rinitis, lelehan hidung tebal, sakit kepala, selsema, hidung berair, hidung tersumbat, berdengkur, hidung berbau, dan masalah hidung kronik.

Pelan rawatan akan disediakan selepas therapist menilai dan mendapat pemahaman yang lebih baik tentang keadaan dan situasi pesakit.

<Advance Sinusitis Treatment> adalah pelan rawatan utama yang dibahagikan kepada 5 langkah, dengan jumlah ⏰ 80 minit untuk lengkapkan rawatan.omplete the treatment.

1, <Herbal Care> Penyedutan serbuk herba boleh berkesan dari segi membantu mengalirkan lendir dari rongga hidung, terutamanya untuk mereka yang dijangkiti atau menghidap hidung berair yang kronik.
 
2, <Inflammation Care> Minyak segar yang dibangunkan oleh Tobib Lee, dapat mengurangkan keradangan secara berkesan.
 
3, <Rinse Care> Membersihkan sisa lendir dalam rongga hidung dengan menggunakan garam perubatan.
 
4, <Steam Care>nose steam therapy is 20 mins long, using 11 Chinese herbal ingredients (HOT STEAM) + medical salt (COLD STEAM).
 
5, <Urutan LNSS>nose steam therapy is 20 mins long, using 11 Chinese herbal ingredients (HOT STEAM) + medical salt (COLD STEAM).
rawatan resdung tradisional

Keluarkan lendir kotor, penjagaan keradangan

rawatan resdung tradisional

Pembersihan garam

rawatan resdung tradisional

Terapi wap dan garam perubatan

rawatan resdung tradisional

LNSS Urut

Tobib Lee adalah pakar dalam membantu pesakit menyembuhkan masalah resdung hidung dengan cara tradisional.

Ramai orang. Kira-kira 10 juta rakyat Malaysia menghidapi sinusitis sekurang-kurangnya sekali setiap tahun. 

Masalah resdung adalah keradangan, atau bengkak, pada tisu yang melapisi sinus. Masalah resdung ialah ruang berongga di dalam tulang antara mata anda, di belakang tulang pipi anda, dan di dahi anda.

Sila hubungi kita sekarang untuk mendapatkan maklumat yang lanjut.